mallesvideos.blogg.se

2013-03-30
20:24:02

mormor
hejsan hejsan!
igar kan man verkligen kalla det en laaaang fredag. Forst kan jag ju saga att jag har en engelsk dator sa att det finns inte aao... hahah!
Jaja, tillbaka till langfredagen. jag gick upp kvart over 5 sa gick mitt plan kvart I 7 eller kvart I 8 typ. sa sov jag hela resan. flygresan gick bra, jag satt langst bak och langst ut, det var ju dock inte sa bra men. Sa motte mormor upp mig pa flygplatsen och vi tag taget till Plymouth.
vi hade flera byten med taget och sant sa vi var hemma vid 5 ungefar.
Idag var jag mormor och David, mormors engelska man och kollade pa en marknad. Och dar kopte jag ett iphoneskydd for 7 pund. (70kr) sa kollade vi pa minihastar,getter, kaniner,marsvin, faglar, ekorrar och lamm och massa mer. en pafagel som spradde ut sina vingar och ett lamm som sog pa min tumme. saaaa gullig!
nu far jag ta och vara social. jag kommer nog inte blogga sa mycket denna veckan eller gora nagra videos... Haha men med tanke pa min statistik kommer nog ingen bry sig eller ha tid. ha en super glad pask!
happy easter
puss hej!

2013-03-28
17:32:29

Min dag

Hej hej!
Idag var jag i skolan ich det var bara typ chill för att det är sista dagen. Vi gick bara igenom lite saker på SOn och såg på film och sista lektionen gjorde vi typ ett quiz och dansa.
Så hängde jag med Ebba hem med hennes jättelånga kompisar så tillochmed Ebba känner sig kort!
Så åkte jag in till järntorget för att träffa mamma och Oda och så åkte jag och Oda in till Odas kompis Olof där massa andra av Odas kompisar var och det var ju bara liiiite pinsamt för mig haha.
Jag och Oda ska på bio. Vi ska se "Berättelsen om Pi" den är typ aslång... Men den verkar bra. Imorgon bär det av till mormor i England. Nu får man ingen flygvärdinna heller men det överlever man säkert. Läääskigt!
Puss hej!


2013-03-27
08:23:09

Vad ska det stå här?

Haha! Hej nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Vi har temavecka så vi har typ konstiga lektioner, men konstigt nog har vi inte mer musik än vanligt. (Med tanke på att vi går i musikklass)
Idag har vi inte gympa heller, (temavecka) och så aa. Egentligen gillar jag inte temavecka så mycket för det blir så pladdrigt och stökigt typ. Egentligen lär man sig ju inget för att lärarna inte ska undervisa i det ämnet.
Jag tror vi slutar vanlig tid också, eller inte senare i alla fall. Vi slutar 5 över halv 3. Så ska jag till frisören kl 3 så att jag får typ skynda mig efter skolan. Det känns som jag går till frisören ganska ofta... Men jag går ungefär var 8nde vecka eller 10nde men det är för att mitt hår är så kort och då ser det inte lila fräscht ut när det är längre. Jag tycker absolut inte att de som har långt hår har ofräscht hår! Utan det är mitt hår som växer så snabbt och så..! Haha..! Så efter frisören går jag till mammas jobb som inte är så långt ifrån. Sen tar jag mig till träningen.
Puss hej


2013-03-26
16:33:44

Haul


2013-03-26
06:57:52

Städningsdax?


2013-03-24
22:17:53

Min helg

Fredag:
Jag hade konsert med alla andra musikklasser i skolan och alla var typ asbra. Fast jag spelade gitarr och spelade fel typ hela tiden. Sedan så åkte jag, Klara, Ebba, Alina och Ester hem till mig. Vi åt godis, var ute och var med Axel. Kunde tyvärr inte ladda upp nån video.
Lördag:
Vi vaknade, åt frukost och såg på film. Så åkte vi in till förberedelsen för Nordhemsloppisen. Då lämnade Ester chokladbollar hon hade bakat och så gick de andra hem till Ebba förutom Klara som hjälpte till. Jag åkte hem igen och var med Nicolina och Emelie en stund. Så var jag, mamma och pappa på 3 timmars yoga. Att stå och göra 108 stycken solhälsningar var väldigt annorlunda. Det var första gången för mig med 3 timmar och det där med solhälsningarna. Men man hamnade liksom som i en trans. Nu har jag träningsverk....!
söndag :
Jag var på skolans loppis och köpte en klänning för 20 kr. Den ska jag ha med till mormor så hon kan sy på band. Så kom Sarah och Anna in till skolan då loppisen typ var slut och vi pratade med mina kompisar och så. Så åkte Sarah hem och jag och Anna åkte in till Nordstan för att hämta min Body Mist från VS som jag vunnit på Noras blogg. Blev verkligen jätteglad och jag älskar lukten. Så gick jag och Anna runt lite i Nordstan och kollade i affärer och på en modevisning. Så har jag Sarah och Anna vart ute och ätit glass när det var mörkt. Då kommer en bil med en lampa och följer efter oss och sånt läskigt.

Natti natti på er. Tack mina fina läsare.
Puss hej!


2013-03-23
23:00:51

Spring i benen!

Ingen är intresserad av mitt liv hahah!


2013-03-23
13:44:18

De nördar


2013-03-23
13:15:14

En av mina noveller

Vi hade flyttat in i ett stort gammalt hus som knappt hade några grannar. Jo en arg tant som alltid himlar med ögonen, en gubbe som bara satt och stirrade ut i skogen och en tant som inte kunde sluta gråta!

- Riktigt spökslott här, mumlar jag medan jag försöker se in i ett dammigt fönster.

Jag brydde mig inte riktigt om vi skulle flytta eller inte, jag hade ändå inga kompisar, men om vi skulle flytta behövde vi väl ändå inte flytta hit?!
jag hjälper pappa bära in en tung flyttkartong.
- Ditt rum ligger på tredje våningen, säger pappa.
- Okej, mumlar jag och går upp i trapporna.
På översta våningen är det ett gammalt badrum och ett stort rum med ett fönster till trädgården.
Det står ett stort och dammigt piano mitt i rummet.
Jag går in och trycker lite slarvigt på tangenterna. Sedan går jag ner till pappa i köket.

- Pappa, vad gör pianot i mitt rum?

- Vilket piano menar du då, Sia?

- Kom så visar jag dig!

Jag sprang upp till mitt rum med pappa efter, men när jag kom in var pianot inte där, det var borta!

- Det stod här jag lovar! Skrek jag.

Pappa trodde mig inte, han trodde det var nån form av illusion!
Jag tog upp mina flyttkartonger i mitt rum och började inreda, pianot såg jag inte mer.
Det kanske var en illusion!
Jag la mig tidigt den kvällen och somnade snabbt, det hade varit en lång dag.
På natten vaknade jag av en melodi.
Den var sorglig men vacker.
Jag öppnade ögonen och såg en liten flicka sitta och spela på pianot.
Hon såg ledsen ut och hade blonda lockar och en rosett i håret.
Jag satte mig bredvid henne och spelade jag också.

- Du är inte den enda... , Viskade hon i mitt öra.

- Inte den enda vad? , Svarade jag

Hon fortsatte prata som om hon inte hade hört mig.

- Du kommer få flera vänner där och om några år kommer det vara din tur.

Sedan såg hon in i mina blåa ögon och jag såg in i hennes svarta. Jag sögs in i hennes svarta sorg och såg vad som hänt med henne, det hade hänt samma sak som snart skulle hända med mig, jag försvann ner i det svarta djupet och kunde höra andra flickor viska.
Jag skulle snart bli en av dem.

Mina föräldrar blev ledsna över det plötsliga försvinnandet och flyttade snart ut.
Året efter flyttade en annan familj hit och jag visste vad som snart skulle ske.


2013-03-23
12:57:50

Vår

Igår var jag på en skitbra konsert och kollade på när alla 6or uppträdde. De flesta var faktiskt riktigt bra.
Sen hängde Ebba, Alina, Ester och Klara med mig. Vi var ute lite grann, så var vi hemma hos Axel och så åt vi godis. Så idag åkte vi in till skolan igen med halv 12 bussen. Jag trodde att vi skulle hjälpa till med den men det ville inte de andra så jag åkte dit lite i onödan.
Men så nu sitter jag på bussen hem.
Känner att jag vaknat lite på fel sida idag. Usch, tycker inte om sånt här humör, som om man bara inte kan skratta bort det här pisshumöret.
Men så är det ju riktigt soligt och skönt. Nu väntar man bara på +graderna. Då blir det vår.
Idag ska jag träffa Nicolina, vi ska nog inte göra så mycket men jag vill åka nånstans.
Och ikväll blir det 3 timmars yoga. Det är jag lite taggad för, första gången. Hoppas det blir mycket mage.
Ut med er i det soliga vädret så blir det säkert vår snabbare.
Synd att inte videofyme funkar...
Puss hej.


2013-03-22
08:06:13

Tjena hej!

Nu sitter jag på spårvagnen påväg till skolan. Idag är det konseeeert! Rockkonsert. Jag ska spela gitarr till låten one more night av maroon 5. Jag är inte alls bra på att spela gitarr och på varje uppspelning vi har haft så har gitarren inte varit inkopplad av misstag. Men jag spelar i alla fall rätt då. Jag ska nog spela in några och lägga upp på videofyme. Om ingen tvingar mig att ta bort den då... Haha. Så efter skolan drar jag mig hem till Ebba, så gör vi i ordning oss där och går till konserten i skolan. Sen efter skolan så ska Alina, Ebba, Klara och Ester sova hos mig. Vi kommer ha feeeest, hihi. Jag lägger nog upp en video efter konserten också, såvida det inte är något fel med videofyme.
Hoppas ni alls får en trevlig fredag! Åh vad jag älskar fredag.
Puss hej


2013-03-18
08:05:39

⭐GM⭐


2013-03-17
18:20:32

På väg hem!

Berättar mer om tävlingen i nån video som borde ha laddats upp nu


2013-03-16
07:46:20

Mot Växjö!

God morgon!
Nu sitter man på bussen med alla andra Göteborgare som också ska till GM. GM står för Götalands mästerskap vi ska då tävla i Växjö. Man måste kvala för att ha kommit in i någon gren. För att hakvalat måste man ju då komma över en gräns. Hoppa högre/längre, sprungit snabbare eller stött/ kastat längre. Jag har kvalat i 800m med 2 sekunder och så får man välja till en gren. Då valde jag till 200m för jag är inte särskilt bra i någon annan gren. Jag gick upp kvart i 6 imorse och det senaste jag gått upp denna veckan är kvart i 7 så jag typ ööööh...!
I skolan har vi haft 6 stycken nationella prov så det är ju därför. Men annars har det nog inte hänt något speciellt. Men jag har faktiskt haft ett glatt humör hela veckan och jag hoppas att detta humöret kan leda mig till vinst! Haha det kommer jag nog inte eftersom det finns så många bra. Men jag vill gå från mitt pers från 2,38 till 2,32 kanske eller 2,30. 800m är 4 varv inomhus.
Jag är så taggad!
Önska mig lycka till!
Puss hej!
P.s det funkar inte att ladda upp bilder just nu... :/


2013-03-15
17:17:30

Norarolandsson.blogg.se!!!

Var med och tävla om Victorias Secret Body Mist på den här snygga tjejens blogg! www.norarolandsson.blogg.se


2013-03-12
21:36:26

Nu skämmer hon ut sig igen!


2013-03-12
21:09:27

Dagens

Kofta - H&M
Linne - H&M
Jeans A&F

https://cdn3.cdnme.se/4002164/6-3/pic_513f89ace087c304ab89937c.jpg" class="image">


2013-03-12
20:28:59

Middag med franska


2013-03-12
19:04:36

Pluggen

Tjollahopp alla läsare.
Nu sitter jag och pluggar. Och jag gör verkligen vad som helst för att inte vara förkyld. Jag har en stor tävling nu till helgen och jag måste vara frisk så jag har haft vitlök i näsan och öronen och druckit te i mängder. Det var konstigt att videon jag åt kanel på inte kom upp på bloggen, men jag antar att alla sett den på videofyme så att jag orkar inte lösa det problemet. Imorn är det 2 skriftliga nationella matteprov så jag sitter och pluggar matte då. På franskan hade jag lite för många fel tycker jag så att jag måste plugga lite franska också då jag hänger med. Ikväll blir jag ensam till kl 10 för att pappa måste åka ut till Brännö och fixa en sak och mamma ska på en kurs och måste ta bussen hem eftersom pappa har bilen. Så att jag ska plugga hela tiden och laga middag.
Puss hej


2013-03-12
18:52:45

Ät kanel ni också!

Juice är bra att dricka efteråt!


2013-03-11
16:31:19

Jag tog bort covern

Tack för alla fina kommentarer


2013-03-10
17:48:35

Glasögon

Jag ville inte ha glasögonen på covern för att jag tycker inte om de så mycket


2013-03-10
17:44:39

Cover ~ Part Of Me

Den är flummig


2013-03-10
16:40:43

Lördag mårgån på Brännö


2013-03-10
15:29:50

Joys pussar


2013-03-10
12:47:47

Min helg

Hej!
FREDAG.
Var i skolan (en sen video kommer upp sen antar jag)
Sen så gick jag och Alina runt lite i stan innan vi åkte ut till brännö. Där träffade vi Kajsa och Linnéa och Linnéa och Alina hängde med mig hem. Vi åt och sen gjorde jag och Alina redo oss för discot. Jag, Alina och några andra kompisar var på discot som var uselt. Det var inga folk där och det var bortkastade pengar. Så vi gick runt lite i påvelund.
LÖRDAG
Jag var på brännö och jag hade inte så mycket att göra. Såg på Top model, en film och pluggade lite. Tänkte spela in en cover men det blev inte av. Sedan kom Kajsa och vi spenderade nån timma framför datorn. Kajsa gick hem och jag O familjen, med Odas flickvän Alice kollade på melodifestivalen. Jag blev ledsen för att Ralf inte vann.
SÖNDAG
Träna och sova på näset. Se till att videofyme inte ska lagga.

Puss hej


2013-03-10
12:36:00

Jobbigt


2013-03-07
13:58:06

Skoltid


2013-03-06
08:24:43

Mar. 06, 2013

Hej!
Nu sitter jag på bussen till skolan. Idag var den ganska tom. Kvart över 8 bussen brukar vara ganska full. Och med tanke på att jag somnade ganska sent igår och vaknade inatt så borde jag vara trött. Men jag är rätt så pigg och känner mig ganska bra även om jag är förkyld. Är det magi i Ebbas jacka kanske? Jag fick låna hennes jacka för att jag låste in min i mitt skåp tillsammans med mina böcker och min väska. Men idag ska jag få tag på vaktis som får klippa upp låset. Ebba är bäst! Jag gör nog en videoblogg på rasten i skolan.
Usch vad ful bilden blev men det blir nog inte mycket bättre på bussen
Puss hej på er!


2013-03-05
23:06:03

Säng säng säng!

Enligt rubriken ligger jag i sängen. Och jag har typ kollat på videos och sånt på videofyme. Idag hade vi studiedag också.
Efter att ha vaknat imorse av spamm på kik från Alina fick jag dra mig upp ur sängen och då segade jag mig ner till köket. Efter att fundera på vad man skulle göra till frukost bestämde jag mig för att steka fattiga riddare. Det är nog det godaste mellanmålet som finns. Jag har nig gjort en video på det. Och så åt jag framför tvn och kollade lite halvt på Harry Potter samtidigt som jag smsade med Alina. När filmen nästan var slut och jag kom på att jag hade missat halva så stängde jag av mig och bestämde mig för att baka kladdkaka som blev väldigt lyckad. En halvtimme senare var jag hungrig igen och åt lunch i solen som sken. Så gick jag på jakt i Odas garderob och hittade lite fynd. Sen gick jag på en fullbokad yoga som varje tisdag. Den kunde ingen hänga med på. Men den var lite tråkig idag. Sen har jag inte gjort så mycket mer..
Puss hej!
P.s Kladdkakan hann jag inte ta bild på men den blev fin


2013-03-05
20:55:36

Kladdis Kakis


2013-03-05
13:19:29

Bara för den som orkar

Skulle laddas upp i måndags


2013-03-04
08:46:31

Till skolan då!

Hej!
Nu är jag på spårvagnen med Lin och min granne Axel.
Vi ska till skolan då...
Jag tycker om att det är så bra väder just nu. Solen skiner och man börjar få lite vårkänsla. Man behöver kanske inte gå i så varma kläder. Perfekt tillfälle att skaffa en pojkvän egentligen. Man man kanske ska börja med att gilla någon. Det gör inte jag... Än...
Jag skulle vela tipsa om ett spel som heter 4pics1word. De flesta spelar nog redan det men det är jättekul! Man ska hitta ett ord som matchar med 4 bilder. På engelska då.


2013-03-03
17:46:13

Jag är påväg!


2013-03-03
17:23:13

Norge

Förlåt för att jag inte bloggat nånting men jag trodde det skulle vara wifi i hyttan.


2013-03-03
15:40:17

Syskonkärlek och sånt ni vet

Skulle laddas upp för lääänge sen