mallesvideos.blogg.se

2013-02-27
23:30:58

Skidor

Hejsan!
Jag kan börja med att berätta om dagen och sen om rubriken.
Idag var jag i skolan då och vi hade gympa och några andra lite tråkigare lektioner. Alla trodde typ att vi skulle göra beep- test men det gjorde vi inte så det blev man ganska lättad av. I bamba åt vi panerad fisk med potatis. Men vi åt sist så grönsaksbuffén var nästan slut och potatisen fanns det inte mycket kvar av. På NOn så sådde vi frön i kartonger och sånt typ i våra misslyckade växthus som klassen gjort.
Efter skolan åkte jag och Lin hem till henne och vi gosade med hennes katt som är galen i mat, såg på film och chattade typ. Och så spelade vi Wii.
Imorgon ska vi åka skidor. Oda hänger inte med, hon kommer med en ursäkt om att hon har så mycket läxor. Så jag fick ta med mig en kompis. Men ingen av mina kompisar kan hänga med typ. Jag har glömt att säga till en lärare att jag åker bort men det löser sig nog med ett mail eller en kompis som säger till.
Som sagt så är det något fel på videofyme och det är så konstigt. Men jag ska försöka lösa det så blir det väl någon video snart.
Förlåt så mycket. Nu måste jag sova och tagga några timmars bilresa till Norge. Som ni kanske förstår kommer uppdateringen bli sämre nu eftersom jag åker skidor, men nån video kanske kommer upp om jag filmar.
Hoppas ni inte tycker min blogg är för dålig...
Puss hej!


2013-02-26
21:06:07

Jag borde sova


2013-02-26
08:06:42

Då har man kommit till skolan

Hejsan!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Vi börjar kl 8 med mentorstid.
Jag tycker inte om tisdagar så mycket. Det har jag säkert sagt innan men öh. Jag går upp lite över 6 sen tar jag bussen vid 7 och så har vi mest tråkiga lektioner. Idag har vi ingen musik heller. Men vi har musikteori som inte är lika roligt direkt. När jag kommer hem får jag städa. Om jag orkar. Annars kan jag väl göra det efter yogan ikväll. Åhnej jag måste plocka undan för städerskan kommer imorn. Nu börjar vi!
Puss hej


2013-02-25
22:04:54

Vad är det för fel?!

Hej
Det har varit nåt fel med videofyme nu typ det är jättekonstigt! Så jag har försökt göra en video idag men den kommer nog upp inatt eller nåt om inte senare typ..! Nej men såhär har min dag sett ut.
Jag har varit i skolan och det har inte hänt något speciellt typ. Mer än att min mobil blev tagen av Alina och Ebba och de höll på att skriva till några och så typ. Jag har blivit en aning bättre på gitarr också men får nog öva lite mer inför konserten. Sen gick jag hem till Sarah som bor i samma område som jag typ. Vi såg mest på tv och åt glass. Så gick jag hem och åt mer glass för att Sarah tränade fotboll. Så har jag varit så social och chattat med många kompisar. Så skrev jag ner 15 minuters magträning och 15 minuters armträning. Som jag sen gjorde. Så har jag inte gjort så mycket mer men jag ska väl ta och nana nu.
Puss hej, god natt!


2013-02-25
22:00:21

Snart är det bildlektion


2013-02-24
10:36:59

Ha det bra!


2013-02-24
10:35:04

Info typ


2013-02-23
23:55:04

I friidrottens hus♥


2013-02-22
21:46:10

Sluta pilla mina öron!


2013-02-22
07:58:29

Bussen -igen

Hej.
Ja nu sitter jag på bussen då. Och jag ska till skolan. Igår kväll tänkte jag ladda upp en video men min mobil dog för jag var utomhus... Asså batteriet går ner assnabbt utomhus! Jag hade 13% och så bara dog den sådär! Idag känner jag att det kommer bli en bra dag. Jag är på bra humör och har inte bråkat med nån.
På bussen är också Niclolina och Julia som ska till deras skola. Ebba Pettersons. De ska ha simprov och Nicolina är så smart att glömma badkläder. Jag lägger nog upp en video i skolan på rasten kanske. Ikväll är det resultattävling också. I längd, med våran klubb. Det ska bli roligt!
Puss hej!


2013-02-21
18:22:24

Fast nej

Nu sitter jag på spårvagnen för jag ska åka till träningen då. Jag är inte irriterad längre och det gick över på svenska lektionen typ. Lite onödigt att gå runt och tjura för ingenting så jag palla inte. Så tog jag spårvagnen med Lin och Wille till torget och åkte hem därifrån.
Hemma proppade jag i mig lite mackor framför TV:n .
Nej men jag känner att jag får plugga lite under de 2 timmarna och bara kollar på TV egentligen men vi får typ inga läxor.
Förresten tycker ni om när jag skriver inlägg. Annars blir det ju inte så mycket bloggning typ. Känner att min blogg är lite ointressant men jag kan ju ta och visa lite mer av mina grejer. Typ parfymer och sånt. Så kan jag ju försöka göra lite sminkningar.
Jättekul att några fortfarande följer min blogg. Följ mig gärna på instagram också "missmalle29" heter jag där.
Puss hej!


2013-02-21
18:04:49

HEJSANALEXS.BLOGG.SE

Det är en sjukt bra blogg som ni borde läsa. Var också med och tävla om en body mist från Victorias Secret.


2013-02-21
12:17:22

Är jag sur?

Hej.
Igår orkade jag ba inte blogga efter träningen för att pappa var arg på mig och så duschade jag sen var jag bara så arg på allt för jag hade ingen röst, hade jävligt ont i mitt ben och så var jag hungrig.
Sen fanns det ingen middag också och jag hade inget ork i kroppen för att fixa nåt.
Jag gick och la mig.
Halv 10 på kvällen väckte Oda mig.
Mamma och pappa hade inte kommit hem än. Så då gjorde vi toast sedan gick jag och la mig på nytt.
Imorse vaknade jag mot min vilja av min mobil som var inställd på kvart i 7.
Denna veckan har inte varit någe vidare och jag vet inte helt varför men jag känner mig inte på topp och har ganska kort stubin antar jag.
Men jag hoppas det går över till imorgon och speciellt till typ fredag och helgen eftersom jag ska tävla och så.
Jag kanske kan lägga upp en cover så småningom så fort jag kommer på en bra låt.
Puss hej


2013-02-20
16:46:10

Uttråkad och hungrig


2013-02-20
15:18:27

Really need to take a chillpill?

Idag har jag vart i skolan då... (Vilken överraskning) och vi hade matte och NO först, då jobbade vi typ i böckerna och på NOn så visade Erik (läraren) upp ett experiment. Då hade han en burk med jord och så hade han satt på en kondom på en papprulle i jorden på en brustablett. Sen blåstes hela kondomen upp.
Sen var jag tvungen att lämna lektionen för att bli skjutsad till tandläkaren. Jag frågade om de kunde dra ut min sista mjölktand. Då bokade de in mig till den 3dje april! Jag menar då hinner jag antagligen dra ut tanden på egen hand.
Då missade jag gympan och släpade med mig gympapåsen i onödan.
Så var det laxpudding till lunch och min mun stank av bananlack, knäckebröden och puddingen jag stoppat i mig.
På svenskan somnade jag nästan till en film om hjärnan och synvillor.
Och franskan var ganska tråkig den med.
Så har jag haft huvudvärk hela dagen också. Men jag tänker ta mig till träningen ändå. Nu är jag på bussen hem och jag ska nog ta och laga mig nåt gott när jag kommer hem.
Hoppas ni har haft en lite bättre dag än vad jag har i alla fall
Puss hej!


2013-02-20
08:24:48

Tandläkaren

Hej.
Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Idag ska jag till tandläkaren (intressant intressant) och jag ska bra där kl 11 så. Det tycker jag är en jobbig tid. För vi har gympa innan bamba och jag vet inte i'm jag kommer hinna med gympan...! Och jag har ju packat min gympapåse och sånt nu. Bamban kommer jag i alla fall inte hinna. Jag ska fråga om tandläkaren kan dra ut min sista tand som jag inte har tappat. Men då kanske vi går över tiden eller nåt sånt. Jag går ju i musikklass. Och på nästa konsert som vi övar till så ska jag spela gitarr. Jag kan inte spela gitarr! Även om det bara är tre ackord så är det det svåra om att byta ackord nästan hela tiden! Jaja jag får öva.
Puss hej!


2013-02-19
21:11:57

Och här hamnar man

Hallå hallå!
Nu har jag varit på Yoga. Jag tränar yoga på fysiken. Mamma är vd för fysiken så jag har ett kort där. Jag tränar på fysiken minst en gång i veckan.
I skolan hade vi inte så roliga lektioner.
Jag tycker inte om tisdagar. Vi börjar klockan 8 och då har vi mentortid. Nån gång efter mentortiden är slut har vi svenska. Sen så har vi matte, engelska och slöjd.
Jag blir trött hela dagen om jag går upp "för tidigt". Imorse trodde pappa jag skulle upp kl 6 så han väckte mig kl 5 i 6 och jag ba: jaaaaaaa... Sen ropade han igen 10 över och jag ba: men jaaaaa! Jag behöver inte gå upp än!
Så somnade jag typ varje lektion.
Men på rasterna var jag pigg..!
Ni som läser min blogg får gärna kommentera hur mycket ni vill, fråga vad som helst och ge önskemål och tipsa och så.
Puss hej!


2013-02-19
13:04:27

Joys är en badass

Hehehe


2013-02-19
12:58:30

Tisdagsskolan!


2013-02-18
16:11:59

Chill på dill

Majasebbas.blogg.se


2013-02-18
08:31:47

Skolan igen dåå...

Hejsan.
Nu sitter jag på bussen och ska till skolan för första gången på en vecka typ. Sportlovet har varit riktigt bra.
Jag har haft uppvisning i Nordstan, umgåtts med mycket kompisar och sånt och så har jag varit på bio.
Men ganska kul blir set ju att alla andra i klassen som jag inte sett under lovet.
Hoppas nu bara att jag inte missat nånting och att det är som en vanlig måndag.... Annars hade det ju varit lite pinsamt.
Jag gjorde en ny spellista på spotify igår för min andra var typ 3 år gammal...
Och då addar jag typ alla album av en person som jag gillade en låt av...
Inte riktigt så på min nya spellista. På min gamla hade jag typ 2000 låtar också och det stod att det skulle ta 10 dagar att lyssna på alla låtar.
Än så länge har jag lite över 300 låtar ich jag gillar nästan alla. Och nu kan man också radera och adda nya låtar till spellistan för min förra spellista gjorde jag på ett konto som inte var premium och så typ.
Puss hej!


2013-02-17
16:01:22

ODA!!!

Idag har Oda kommit hem! Hon är min yngsta storasyster och är 16 år. Hon blir 17 i december. Hon har seglat över Atlanten i 10 veckor!
Så vi hämtade henne fulla av glädjetårar och kramade henne femtielva gånger.
Sen åkte vi hem och Philippa hängde med. Philippa är min storasyster som är 21 år.
När vi väl var hemma fick hon visa alla presenter och allt hon köpt och sånt och så åt vi svenska lantchips.
Det godaste som finns.
Nu ska vi äta och prata och bara vara bra.
Puss hej!


2013-02-16
20:02:08

Chillar med väninnorna

Inte seriös..!


2013-02-15
21:55:41

T.G.I.F


2013-02-15
10:52:18

Det laddar det laddar

Nu är det så att jag håller på att ladda upp en video som är lite seg. Men jag hoppas att ni tycker om den.
Jag kanske ska ladda upp en cover idag också.
Fast vilken låt har jag inte bestämt än.
Om ni har några förslag så kan ni kommentera det.
Puss hej!
P.S Jag älskar den här bilden! Det är Oda (min storasyster) och hennes kompis Malin. Det är en ganska gammal bild men jag älskar den ändå!


2013-02-15
03:46:58

Hoppas ni alla har haft en fantastisk Valentin!


2013-02-14
12:30:01

Dagens outfit

Tjocktröja från Abercrombie & Fitch
T-shirt
Midjeshorts från Primark (England)
Leggings från H&M


2013-02-14
09:10:18

On Da buss!

Nu sitter jag på bussen med Rebecca. Hon gick på hållplatsen efter och ska till Träningsverket och jag ska ha uppvisning igen.
Efter det ska jag på bio med Nicolina. Vi ska se "Ego". Den handlar om en man som typ festar och sånt så händer det en olycka och han blir blind. Så träffar han en tjej som ska hjälpa honom och så.
Den verkar jättebra.
Hoppas det kommer lite mer folk från klubben idag för förra gången var vi bara tre stycken och det var pinsamt.
Puss hej!


2013-02-13
17:57:57

Nu ligger jag i badet!


2013-02-13
17:53:39

Friidrottens hus

Nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja.
Jg tränar då friidrott fyra gånger i veckan och jag älskar det! Jag tänker nog satsa på det.
Nu är set ganska skönt för på lovet är det nästan tomt i friidrottens hus. Dock är det ju inte lika roligt att de flesta i lin grupp är bortresta så vi blir inte så många på träningarna.
Imorgon är det uppvisning i Nordstan igen. Hoppas att det blir lite mer folk som kommer då.
Hoppas alla har haft en bra dag och ni får ha ett fortsatt bra lov!
Puss hej!


2013-02-13
17:15:26

Mitt hus


2013-02-13
14:57:33

Fler unika - fler covers

Hej!
Får jag flera unika besökare varje dag så kommer jag nog lägga upp flera covers. ( jag sjunger inte bra men för skojs skull) Så om bi vill ha det så får ni ta och kolla in min blogg lite oftare. Ställ gärna frågor också! :D
Puss hej!


2013-02-13
13:12:35

Jag har målat


2013-02-12
19:51:10

Heeej..!


2013-02-12
09:21:47

Uppvisning


2013-02-12
08:53:07

Vad är perfektion?

Jag tycker att hon är jättesnygg på bilden även om de skriver ner alla "operfekta" saker med henne.
Men alla är perfekta eller så är ingen det...
Pöss hej!


2013-02-12
08:51:31

Idag är det uppvisning


2013-02-12
08:36:35

Nu bakas det i köket


2013-02-11
22:51:59

Det är svårt att ha en videoblogg

Hej! Tänkte säga att det här antagligen inte bara kommer att vara en videoblogg längre för att det är lättare (ibland) att skriva.
Men den kommer fortfarande att heta samma namn då. ;)
Jag tror att flera skulle läsa min blogg om jag skriver och lägger upp bilder i stället för att bara lägga upp videos.
Ibland kan videosarna ta jättelång tid att lägga upp och ibland snabbare. Min statistik sjunker...
Jag funderar på att lägga upp en till cover för att det var kul och det är mest pirrigt första gången man lägger upp en.
Puss hej!


2013-02-11
16:29:10

Soffan!


2013-02-10
15:54:55

Stirra Nicolina stirra


2013-02-10
10:50:30

Enkelt och gott ska det va!


2013-02-10
01:02:23

God natt


2013-02-08
17:28:12

Chailatte


2013-02-07
11:56:36

Jag sjunger och dansar på finska i snön


2013-02-06
15:23:16

Prao på dagiset


2013-02-05
17:54:28

Toast!


2013-02-05
16:16:13

Jag behöver hjälp


2013-02-04
16:35:31

Sura pappor är inte roliga

Nån som bor nära mig får gärna komma hit


2013-02-04
11:57:28

Idag är det måndag

Ljudet blir suddigt för att jag har urbanears inkopplade


2013-02-03
17:15:33

Tävlingen


2013-02-02
21:40:15

Chokladpudding


2013-02-02
12:04:56

Göteborg inomhus


2013-02-01
20:18:03

Disco


2013-02-01
18:49:29

Cover Everytime we touch

Jag blir distraherad av bakgrundsmusiken


2013-02-01
18:25:40

Sminket på Brännö


2013-02-01
12:08:02

Påskärring


2013-02-01
10:25:09

Skridskor!


2013-02-01
09:04:03

Pannkakor i Ruddalen